Wollin gör mig illa(mående)

Urk, jag tror jag spydde lite i munnen efter jag läste det här. Jag blir lika förundrad varje gång jag läser ett inlägg av Malin Wollin i Aftonbladet. Vem är hon, var kommer hon ifrån och varför har hon en löjlig fläta mitt i pannan som får henne att se ut som en övergödd 14-åring?
Senast jag läste något av henne tyckte hon att Victoria och Daniel skulle droppa p-pillrena börja producera barn. WHAT? Någon kanske tycker att hon är en skön, frispråkig tant som vevar runt lite i grytan men jag är inte en av dem.

En liten diskussion har uppstått då någon debattör i Danmark gick ut och tyckte högt att män i 30-års åldern borde växa upp och sluta spela tv-spel (som det ena egentligen hör ihop med det andra?). Malin kontrar "Hon borde vara lite kåt, glad och tacksam" och börjar sedan pladdra på om att kvinnor ska vara tacksamma om dem ens hittar en man när dem är 35 plus. WHAT?

Urk, hon lämnar någon sort illamående känsla hos en när man har läst klart. Nästa fråga är ju, varför fortsätter jag att läsa. Kanske är det lite som en trafikolycka, you just can't look away.

För att inflamera min blogg lite till skall jag nu ta med ett stycke ur hennes senaste krönika:
...Jag håller med Anne Sophia om att det finns många losermän som saknar mammas nusse, spelar tv-spel och aldrig blir vuxna (nej, det är inte okej med vuxna män som spelar TV-spel). Men tänka sig att det finns en hel drös med losertjejer också...

Varför skulle det inte vara okej med att män eller kvinnnor spelar tv-spel, om dem nu tycker det är roligt? Snacka om knäpp tant. Börja gå runt och kalla folk för loosers, sluta med högstadiemobbingen nu Malin, bara för att du försöker att se ut som en tonnåring behöver du inte bete dig som en.


Kommentarer
Postat av: Leffe

Jag håller med dig, hon är ju fan inte klok i huvudet

2009-09-30 @ 15:45:47
Postat av: DrB

Om jag inte missminner mig så menade hon att 35 åriga frånskilda ensammammor kanske inte är de mest attraktiva på singelmarknaden.Och på sätt och vis kan jag hålla med, känns lite som att Anne kastar sten i glashus, men det är ju bara min åsikt...

2009-09-30 @ 16:55:46
Postat av: Jay

Sjukt enerverande dam det där. Även att hennes man spelar fotboll som yrke, och hon skall uttala sig om vad jag gör på min fritid. Jag är biträdande butikschef i Oslo, jag jobbar 110%. Är jag en omogen nusse för att jag vill spela lite sen.Anyhow, bra skrivet.

2009-09-30 @ 17:13:57
Postat av: Fredrik

Finns fler i oslo som inte gillar malin wollin. Typiskt exempel på att vem som helst får fan jobb som reporter nu för tiden.

2009-09-30 @ 18:20:04
Postat av: Kisset

Ärligt, hon skriver sådana saker för att folk ska uppröras och diskutera henne och det hon skriver. Så ni gör henne bara en tjänst genom att ge henne något som helst utrymme i era tankar och funderingar...

2009-10-15 @ 15:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback