Sookie Stackhouse-nytt

Innan jul beställde jag dem första 8 böckerna i Sookie Stackhouse-serien. Det är alltså böckerna som tv-serien True Blood baseras på. Jag älskar dem! Det är också ganska skönt att läsa på engelska istället för på norska lite då och då. För alla fans av Tue Blood/Sookie Stackhouse, kan jag nu berätta att den nionde boken i serien redan har kommit ut och att den tionde kommer i maj i år.

Om du går in på Charlaine Harris hemsida finns det möjlighet att läsa det första kapitlet ur den tionde boken. Spännande spännande!


Bok 9 - kommer som pocket den 5 majBok 10 - Första utgåvan 4 Maj 2010


LaChapelle Le Magnifique

LaChapelle, en fantastiskt begåvad och spännande fotograf. Fotar bla mode och kändisar i extraordinära miljöer. Riktigt ögongodis. Se mer på hans hemsida genom att klicka här.Rolling Stone - Lady GagaRolling Stone - Paris HiltonItalian Vogue - Christina AguileraPhoto - Lill Kim


Jag vill ha en liten hund

Jag vet att jag redan har Lilleman men jag råkade komma över denhär annonsen och nu vet jag inte vad jag skall ta mig till. Jag har nämligen hittat det sötaste lilla knyttet på jorden. (Chihuahua-valp).


Karaokekväll utan karaoke

Jag har nu återhämtat mig ifrån helgens bravader. Det började med en förfest hemma hos en av Honovis vänner. Det var alldeles för trevligt och jag gjorde Mojitos (för första gången). Så när vi väll skulle ut var klockan rätt mycket och det var massa kö över allt så vi hamnade på Sinatra. Sinatra är en Karaokeklubb på Aker Brygge som egentligen har sett sina bättre dagar men vi hade det väldigt trevligt i alla fall. Ingen lyckades komma upp på scenen och sjunga men alla lyckades dricka ett antal Irish coffe. =)
The End


Kallfront

Idag var det MINUS 21 GRADER ute. Jag tror jag dör. Jag hade på mig 5 lager med kläder och det hjälpte visserligen en del men ansiktet trodde jag skulle trilla av. Helst hade jag bara velat vara inomhus men hunden måste ju ut. Inte för att han gillar kylan så mycket bättre än mig. Trots att rundan inte var längre än 15 minuter skakade han som en galning på slutet. Väl inne hoppade han upp i soffan brevid mig och rullade ihop till en söt liten boll. Stackaren.
Jag skall ta och köpa en tröja till Lilleman någon dag snart. Ikväll skall det bli minus 28 grader, så vi får väll se om han överlever kvällsrundan först.

Nu har jag kokat soppa. Soppa är comfort-food fast utan alla kalorier. Mums.Roligt med Mario

Idag har jag och Honovi haft en lugn dag. Vi har väll inte gjort någonting nämnvärt över huvud taget. Men vi har haft det väldigt roligt. Igår gick vi ut och köpte nya Mario Bros Wii och både idag och igår har vi suttit som fastklistrade framför tv:n.Man kan vara upp till 4 spelare som spelar samtidigt. Hänger man inte med och hamnar "utanför" skärmen så dör man. Jag som inte växt upp med Mario till skillnad från Honovi har dött absolut flest gånger. Skalll ta och spela lite nu.
"Here we go again"


RSS 2.0