Grillkväll hos pappa


Entrecote, revensspjäll, chorizo och grönsaksspett.


Aubergineröra

Ta en hel aubergine och stick hål med en gaffel över hela. Sätt ungnen på 225 grader och lägg in auberginen hel på bakplåtspapper i 45 minuter.
Skär upp charlottenlök och stek i lite olivolja. Häll på vitvin och låt det puttra i 15 minuter.
När Auberginen är klar så delar du den på längden och skrapar ur med en sked. Grovhacka "köttet" och lägg i kastrullen med löken & vinet. Låt det stå på medlehög värme tills överflödsvätskan är borta.
Smaksätt med 1 finhackad vitlöksklyfta, salt, peppar & färsk timjan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback