Kommer tillbaka för att bita dig i rumpan

Allt du gör kommer tillbaka för att bita dig i mumindalen. Det är sant, tänk på det. Det som är så "fantastiskt" med internet tex. är ju att ingenting försvinner.
Tänk på det innan du lägger upp bilder på facebook, badboll, nattstad och bloggen. Kanske dem där bilderna ifrån Kos med ditmålad mustasch och en nip-slip inte är så jävla häftiga när din framtida arbetsgivare googlar dig.

Nu senast stod det i Aftonbladet om Dr Åsa ifrån Svt som fått sina utvikningsbilder ifrån 1997 publicerade på nytt, kul liksom. Hon har lagt sitt "gamla" idiotliv bakom sig, studerat till läkare, gjort en riktig helomvändning ifrån dokusåpans värld. Och så händer en sån här sak, fy skäms på Cafe antar jag.

Så tänk på det innan du gör något så dumt som att lägga upp provocerande bilder på dig själv. Tänk på din stackars rumpa. Tänk på att det inte är värt den dagen du ska gifta dig, kanske med någon framstående i näringslivet och dina ravebilder där du i g-string och nätstrumpbyxor poserar för fulla livet, hamnar på förstasidan i Aftonbladet. För att upphovsrätten, den råkade ju tillhöra ditt svartsjuka X.

Nej, jag fattar att Dr. Åsa är besviken, på sig själv, på Cafe och på vad detta kan göra med hennes liv. Så nu har du blivit varnad. Ingenting försvinner, tänk på det!


Dr. Åsa idag, inte riktigt samma som man såg i Robinsson för 100 år sedan.


Kommentarer
Postat av: Pellan

Ja, hur var det nu. Heter det inte att man ska tänka efter före. Vad kan nakenbilder ställa till med i framtiden, att det ska vara så svårt... Dessa bilder sparas av café eller någon så klart och dammas av när ägaren utav bilderna själv tycker.

2009-11-24 @ 10:11:47
Postat av: Hanna Fridén

Du tycker inte att det är värre att killar kan vika ut sig till höger och vänster och inte bli straffade för det i karriärslivet? Varför ska en kvinna tänka efter och staka upp hela sitt liv efter att hon aldrig ska få stämplas som "EN DÅLIG KVINNA" medan en kille kan göra exakt som han vill? Varför ska vi straffas för lite nakenhet? Det är ett bröst. På en kropp. Det är inte vidare provocerande. Om folk blir provocerade av ett par tits så kan man ju undra hur de lever sitt liv egentligen.Nä. Jag går inte med på att vi kvinnor alltid ska straffas för att vi inte skyler oss ordentligt och inte leker oskuldsfulla madonnor. Det är så fel att det inte är klokt.

2009-11-24 @ 10:48:55
URL: http://www.metrobloggen.se/hannafriden
Postat av: Oroliga mamman

Jag är jätteofta orolig för att någon av mina två tonårs-döttrar skall lägga upp olämpliga bilder på sig själva ifrån fester på facebook. Jag tror inte dem förstår hur mycket en enda felplacerad bild kan göra för ens rykte och /eller karriär.

2009-11-24 @ 10:49:01
Postat av: Bianca

Hanna F:Så bara för att kvinnosynen i samhället är fel så skall man inte tänka efter innan man gör saker?

Någonstans bland alla rätt och fel så måste man ju ändå ha lite självbevarelsedrift tycker jag.

2009-11-24 @ 10:52:00
URL: http://biancaioslo.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tror inte det har med "tjej" eller "kille" att göra, snarare om att det som göms i snö dyker upp vid tö. Att feministen Hanna vässar knivarna så fort hon kan hitta på en genuskamp är tröttsamt. Allt är inte "vi" mot "dom".2009-11-24 @ 16:00:09
URL: http://heminredning.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback