Nytt skolprojekt

Nu har skolan kommit igång mer på alvar och vi har börjat skriva för fulla muggar. Vi har under måndagen och tisdag försökt oss på Automatic Writing. Man kan säga att det är när handen skriver utan att du stoppar upp för att tänka eller läsa det du har skrivit. Saker som punkt och kommatecken hinns inte med och det blir som att du skriver en som en ström. Vissa tror att ens undermedvetna kommer fram genom denhär metoden. I vilket fall som helst är det kul att bara få skriva.

I morgon börjar lektionerna klockan 12 för vi har fått i uppdra att gå ut och observera en miljö/plats i några timmar. Man skall bete sig som en fluga på vägen och skriva ner det man ser och upplever. Det är även okej att ta bilder osv, vilket jag kommer passa på att göra.

Kravet är att man skall besöka en plats där man aldrig har varit förut så jag tänkte bara sätta mig på färgan och hoppa av på en utav öarna utanför Oslo. Det spelar ju egentligen ingen roll var man är då varje miljö har sin unika aspekt. Efter lunch skall vi ta våra observationer och omvandla till berättande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback