Jag blir upprörd jag med, av flera grunder

Vilken fullständigt idiotisk artikel. Vilken sjukt korkad artikel. Hur man man jämföra att klä en gran i kulörta kulor med att skära halsen av ett djur som lever, för att sedan tappa djuret på blod?
Hur kan man jämföra söndagsledigheten med att kvinnor skall skyla sig/inte ta i hand för att annars är dom olämpliga?
Skall man betala ut socialbidrag till kvinnor som av religiösa grunder inte vill/får jobba? Hur stor plats skall religionen få ta i samhället? Varför skulle svenskar acceptera att en religion skall ändra våra lagar? Varför skall vi acceptera att kvinnor går i burka? På vilket vis är det rasism att känna så?

Visst hade världen varit en bättre plats om vi sluppit religion? Hare Krishna kan få vara kvar, dom kan gott gå där och blinga med sina cymbaler och äta vego-mat, vem bryr sig?

Jag är inte beredd att acceptera allt, (oavsett vilken religion vi talar om)inte om det strider mot saker jag tror på. Så tror jag faktiskt att många känner. Det är inte Sverige som gör fel här, eller? Har jag missat något?

Kommentarer
Postat av: hahaha

hahahahahahaha tack du har gjort min dag hahahahha

2010-07-23 @ 14:34:22
Postat av: Kay

Vi äter gris, har sex innan äktenskap och förtär drogen alkohol legalt. Tror muslimerna tycker det är lila sjukt. allt är jämförbart lille vän.

2010-07-23 @ 14:37:34
Postat av: Anonym

Jag håller med dig.

2010-07-23 @ 14:49:07
Postat av: Jag

Varför ska vi älska juden och muslimen för? Ingen av dom älskar oss. Judar älskar inte icke-judar, så kallade ”Gentiles”, i Jerusalem spottar dom på kristna.

2010-07-23 @ 15:16:13
Postat av: Bianca

Kay: Ja det gör vi. Det är inget olagligt med det och jag begär inte att folk i muslimska länder skall acceptera det.

Vet inte helt vad du får "lilla vän" ifrån. Disskuterat lite väl mycket härskartekniker med sossarna kan jag tänka mig?

2010-07-23 @ 15:17:10
URL: http://biancaioslo.blogg.se/
Postat av: Stridbar

Jag undrar vilket slags professionellt samarbete den muslimen som vägrade hälsa på sin kvinnliga chef med en handskakning skulle kunna utöva med andra kvinnor.Vägrar man en sådan liten löjlig sak som att skaka hand med någon, vad mer vägrar man då? Kan han sitta vid bordet bredvid sin kvinnliga kollega. Kan han ens tilltala eller före en konversation med en kvinna, eller utföra de arbetsorder som han får av en kvinnlig chef.Jag kan bara föreställa mig själv hur alla egenföretagare ställer sig till att anställa en muslimsk man om de håller på så där. Svaret blir att de aldrig kan bli anställda inom den privata sektorn. Enbart inkvoterade inom statliga företag.

2010-07-23 @ 17:08:33
Postat av: Calle

Läs Julia Caesars krönikor. De är uppfriskande!www.korta.nu/jc2010-07-23 @ 17:58:57
Postat av: Calle

Fantastiskt. Jag insåg nog inte förrän nu hur rasistiskt hela vårt avlånga land är. Varenda blogg som är länkad till DNs artikel är fylld med kommentarer riktade mot det muslimska OCH det judiska samhället. Det verkar som om alla missat att ordet "respekt" i artikeln använts som respekt för ALLA människor mot ALLA människor, inte att "vi" kristna enbart ska respektera Islams eller Judendomens riter och kulturer. Vår är normen, deras är minoritetens kultur och det är hemskt intressant hur detta rör om i getingboet och får ljusskygga individer att sticka upp sina huvuden ur dyn och spotta hat.Lilla vän.

2010-07-23 @ 20:05:37
Postat av: Bianca

Calle/Lilla vän: Det är inte rasistiskt att inte tollerera förtryck. Att tycka att kvinnor är mindre värda är förtryck, tro inget annat. Jag är på inget sätt kristen men håller fast vid vissa traditioner som att slakta en gran och glittra den, mest för trevnadens skull.

Traditioner som däremot går på min person eller min ställning som kvinna i samhället gör mig upprörd.Sluta tycka att det är hat att jag vägrar bli diskriminerad. Jag önskar innerligt att du vore kvinna, kanske du kunde vaskat bort dina pk-naiva åsikter då.

2010-07-24 @ 01:13:03
URL: http://biancaioslo.blogg.se/
Postat av: Pappan

Calle, lille vän, de getingar du såg röras upp av de låtsasreligiösa kulturmarxisterna på DN Debatt är svenska folket. Det är deras land vi bor i. Jag är som ickesvensk lättad och rörd över den enorma och blixtsnabba reaktion denna propagandaartikel bemöttes av. Det hedrar svenska folket att såpass många uttryckte sig såpass snart i en så central fråga. Artikeln var ju ett rent angrepp på Sveriges existensberättigande som nation och kultur. För någon generation sedan skulle Krook och hennes kumpaner åtalas för landsförräderi.Pappan

2010-07-24 @ 01:37:09
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: Johnny Lilja

Se artikeln i DN för vad den är. Ett inlägg för teokrati, mot demokrati. Det är en illusion att svenska kyrkor och samfund på något sätt är annorlunda än utländska i det här fallet. Det sekulära samhället måste försvars mot religionens subversiva verksamhet!

2010-07-25 @ 16:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback