Otrogen? Då skall du dö!

Jo, i alla  fall om du är kvinna. I alla fall om du är muslimsk kvinna i Iran. Jag skriver ofta om att jag har svårt för att stötta religion men Islam övergår verkligen det mesta. Med regler som är flera hundra år gamla lever dom i länder runt omkring i världen och förtrycker kvinnor på bästa möjliga sätt. Det verkar vara huvudmålet, att förtrycka.

Varför skall man annars tvinga kvinnor till att dölja sina kroppar. Hindra dom från att skaffa jobb eller köra bil. Varför skulle man annars hindra kvinnor från att få en utbildning? Behöver verkligen en kvinna lämna sitt eget hem utan sin man eller en manlig släkting? Varför skulle en kvinna få lov att välja vem hon skall gifta sig med, varför skall hon få lov att ta en man i hand? Varför skall kvinnor få rösta? Varför skall hon få lov att bada och sola och surfa på internet?
JO, FÖR ATT VI LEVER PÅ JÄVLA 2000-TALET, THAT'S WHY!!!!

Men i många länder verkar inte det budskapet ha gått hem, där håller man fast vid religion som ett sätt att leva och som vanligt så är det kvinnorna som får mest skit.
Sakineh Mohammadie Ashtiani har nu dömts för otroskap, först fick hon 99 piskrapp och nu skall hon alltså stenas till döds. Dom pratar om att hon tvingades att erkänna otroskap (vilket hon nu berättat om och tagit tillbaka). Men spelar det verkligen någon roll? Otroskap är ju inte trevligt och så men att stenas till döds för det är ju fucking insane. Jag tycker att man skall bojkotta alla länder som har dessa lagar. Eller kanske bara ta med en stor cement-truck och bygga parkeringsplats av hela skiten?

Jag vill göra någonting men jag vet inte vad. Man står maktlös inför dessa länder och dessa män.

Läs också mer på Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är så att man blir illamående, det är inte mänskligt att stena någon till döds. Helt förfärligt.

2010-07-05 @ 09:18:36
Postat av: Ali Norbagge

Dette er jo genialt! Jeg må snarest melde meg inn i en moske og bli muslim!! Da kan jeg være med på å gjøre Norge til et muslimsk land, og så kan vi mannfolka endelig ta makta tilbake. Kvinnefrigjøringen har gått altfor langt. Det fine er jo at et flertall av kvinnene ønsker å være under mannens kommando. Det ser vi jo - de stemmer på innvandringsvennlige partier som fyller landet med rettroende gode muslimer. Snart blir vi så mange at vi tar over, og da skal kvinnene dekke seg til og tie stille. Vi gutta kan gjøre hva vi vil. :) he, he.....Vi skal fjerne diskrimineringslovene, kvinnene skal tilbake til kjøkkenet der de hører hjemme, og Menn skal bestemme.Da blir det endelig lov å ha flere koner, det blir lov å knulle 9-åringer, og norge vil bli et godt land å leve i :)Så kjør på jenter - stem SV, slik at vi kan importere enda flere muslimer - bygge flere moskeer, og sakte men sikkert presse ut de forkastelige norske verdiene våre forfedre var så dumme å kjempe frem for oss!Det samme gjelder vel Sverige også! :)Ali2010-07-05 @ 14:20:16
Postat av: Bianca

Ja, nåt sånt...

2010-07-05 @ 14:37:18
Postat av: Rune Nilsen

Jeg veit ikke heller jeg. Idag blir jeg kvalm bare jeg hører ordet Islam trots det jeg mener det bør være sånt at man skal kunne leve side om side med de. Det er vanskelig også fordi desverre tenker noen av de ikke sånt. Iran og flere lande på de kantene av verden er styret "oppefra", de som er lengre nede i systemet er maktesløse.

Jeg er motstander av krig jeg men forståelsen for det amerikanene holder på med blir bare større og større. De skifter "toppen" de i forkjellige lander, desverre må de bruke makt for å få det til.

Det er kanskje den eneste oppskriften som fungerer på sikt.

2010-07-05 @ 20:54:12
Postat av: THE Banana

Detta var ju så urbota generaliserande, demoniserande och därav dåligt! Det är ju ändå så det fortlever - muslim- och islamhatet - man kan göra vilka uttalanden, associationer och demoniseringar man vill och därmed motivera folkmord och utrotning med dessa. Herregud, när dog mänskligheten? Sinnet för sanning och hederlighet? Här verkar vi iaf ha en kommande medarbetare till nästa Quisling, då med muslimer som grillgäster...

2010-08-21 @ 15:13:46
URL: http://absolutebanana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback