För att norrbagge = kjærlighet

Norge har åter igen kårats till världens bästa land att leva i. (Läs mer på E24 och se hela listan på prosperity.com). Men för mig är inte bara Norge världens bästa land att leva i utan här bor också världens bästa kille och han är min.

Att veta att det går att bygga ett bra liv med varandra är betryggande. Självklart har det svarta guldet mycket att säga på norges ekonomi men listan handlar bara till 1/8 av ekonomi. För det finns så mycket mer som gör livet värt att leva.

När man ser på listan förstår man hur många det är som har en tuff vardag. Själv behöver jag aldrig bekymra mig för mat, säng eller kläder etc.
Både jag och Honovi har hälsan i behåll och allt man kan tänkas behöva. Han har ett eget företag och jag är student på Westerdals.

Så många serier på tv handlar om privilegierade barn. Man tänker att ungdomarna i Gossip girl har det bra för att dom har pengar.
Men vi är kanske ännu mer privilegierade än vad dom är. Bara det att ha gratis sjukvård och ett socialt skyddsnät är guld värt och det gäller för alla, inte bara uper east siders.

Vad jag försöker säga är att jag är väldigt tacksam för allt jag har och jag tror att jag skall försöka tänka på det oftare. Nästa gång jag står i butiken och inte har råd att köpa en märkesklänning kan jag bara tänka "so what, jag har det redan löjligt bra".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback